NijmegenNieuwsbord.nl
  1. Bij NEC gaat het bij start play-offs vooral over de schorsing van Meijer: `Dat kreeg ik nog wel even van mijn vrouw te horen`

Bij NEC gaat het bij start play-offs vooral over de schorsing van Meijer: `Dat kreeg ik nog wel even van mijn vrouw te horen`

Nijmegen - NEC werkt ontspannen toe naar de play-offs om Europees voetbal. Een dag voor de halve finale tegen Go Ahead Eagles ging het vooral over de schorsing van trainer Rogier Meijer, die schuldbewust is. ,,Ik denk niet dat ik de meest vervelende persoon ben langs de kant,...

Lees het volledige artikel bij De Gelderlander.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie nijmegennieuwsbord.nl
Redactie nijmegennieuwsbord.nl

Nieuws door De Gelderlander. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten